BRINKS Nederland BV

Geplaatst op woensdag 20 juni 2012 @ 18:26 , 660 keer bekeken

BRINK'S, INCORPORATED

Brink's Nederland b.v. is sinds 1997 een volle dochter van Brink's, Incorporated, één van de werkmaatschappijen van het in de Verenigde Staten gevestigde The Brink's Company. The Brink's Company heeft met haar werkmaatschappijen wereldwijd eigen operaties of deelnemingen in meer dan 120 landen met in totaal ca. 58.000 medewerkers.

Het hoofdkantoor van The Brink's Company is gevestigd in Richmond, Virginia en haar omzet bedraagt circa USD 3,2 miljard per jaar. The Brink's Company is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE) onder de afkorting BCO.

De focus van Brink's, Incorporated is gericht op beveiligde logistieke dienstverlening, internationaal waardetransport, automatenservicing en cash processing. Binnen Europa wordt de dienstverlening voor de beveiliging van high-risk-objecten verder uitgebreid.

De wereldwijde organisatie is verdeeld in vier regio's:

  1. Noord-Amerika
  2. Centraal- en Latijns-Amerika
  3. Azië
  4. Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

In Europa heeft Brink's vestigingen in Nederland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Griekenland, Tsjechië, Polen, Hongarije, België en Luxemburg. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Parijs.

Met behulp van de wereldwijde expertise van The Brink's Company kan Brink's Nederland de wensen van haar klanten volledig vervullen.

Mondiale contacten met leveranciers binnen de financiële dienstverlening en Brink's alsmede de wereldwijde expertise die is opgedaan in de samenwerking met centrale- en lokale banken hebben bijgedragen aan de totstandkoming van nieuwe dienstverlening op het gebied van ATM servicing. De basisprincipes zijn overal hetzelfde waarbij de dienstverlening ondersteund wordt met automatiseringspakketten die wereldwijd geïmplementeerd worden. Vanzelfsprekend wordt de daarmee opgedane ervaring gebruikt bij nieuwe klanten.

Neem bijvoorbeeld de ingebruikname van een Cashmanagementsysteem in Venezuela, Ierland, Duitsland, Chili, USA, Frankrijk en Nederland en het BATMAN (Brink's ATM Application Network) Field Service Management systeem in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk, met een geplande wereldwijde uitrol. Dit zijn pakketten waarvoor Brink's centraal contracten afsluit met de ontwikkelaars en producenten. Een wereldwijde 24-uurs ondersteuning is daarbij noodzakelijk zodat de dienstverlening aan u gewaarborgd is. Door de centrale beheersing en ontwikkeling van systemen leren de mensen binnen Brink's van de wereldwijde ervaring die wordt opgedaan en direct verwerkt in de systemen. Van deze leercurve ondervindt u als klant de voordelen in termen van kwaliteitsverbetering en een hogere mate van efficiency en managementinformatie op basis waarvan een Service Level Agreement gemeten kan worden.
Brink's, Incorporated voert wereldwijd automatenservicing uit voor ruim 350.000 van de 1.000.000 operationele geldautomaten. Daarmee bedient Brink's ongeveer 30% van alle geldautomaten in de wereld.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: