Geldloper

Geplaatst op woensdag 20 juni 2012 @ 19:16 , 696 keer bekeken

GELDLOPER

De geldloper van Brink's Nederland draagt grote zorg voor uw waardevolle items. Dit kan contant geld betreffen, maar ook belangrijke documenten zoals rijbewijzen of examens. U bepaalt wat belangrijk voor u is om onder streng toezicht te laten vervoeren. Onze gepantserde voertuigen zijn onderdeel van het straatbeeld in Nederland, maar ook ver daarbuiten. 

Waarborgen kwaliteit
De geldloper van Brink's Nederland verzorgt al sinds 1968 de chartale geldstromen tussen de commerciële banken en de Nederlandsche Bank en tussen retailers en banken. Wij waarborgen kwaliteit en veiligheid door:

  • goed opgeleid personeel
  • modern materieel
  • adequate procedures
  • zo nodig een wereldwijde verzekeringsdekking

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook buiten onze landsgrenzen staan wij garant voor transport van waardevolle goederen. 

Geldloper
Als u Brink's Nederland inschakelt als geldloper, kunt u ook profiteren van de vele voordelen die wij u kunnen bieden door middel van ketenmanagement. U kunt uw totale keten van geldstromen uit handen geven aan Brink's Nederland. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Bel dan voor vrijblijvende informatie met 030 – 635 61 95 of vul het contactformulier in op onze website


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: