Brinks Nederland B.V

Geplaatst op vrijdag 13 september 2013 @ 17:42 , 600 keer bekeken

pagebanner_cit3.jpg
     
Home > Diensten > Waardetransport

UW WAARDE, ONZE ZORG

Aan de oorsprong van Brink's in 1859 ligt het waardetransport. Wereldwijd ontlenen we onze naamsbekendheid aan de gepantserde waardetransportvoertuigen, onderdeel van het straatbeeld in vele landen. U als klant bepaalt wat voor u waardevol is en maakt de keuze of u het wilt laten vervoeren door Brink's. U kunt daarbij rekenen op onze ervaring met het vervoer van geld en met de verwerking en distributie van andere waardegoederen zoals betaalkaarten, rijbewijzen, effecten, computertapes, diamanten en examenopgaven. Daarnaast verzorgen we in Nederland al sinds 1968 de chartale geldstromen tussen de commerciële banken en De Nederlandsche Bank en tussen retailers en banken. Wij garanderen u dat we de verantwoordelijkheid voor uw waarden tijdens transport volledig van u overnemen. We waarborgen dat door goed opgeleid personeel, modern materieel, adequate procedures en een zo nodig wereldwijde verzekeringsdekking.

Dienstverlening zonder grenzen

Ons werkterrein beperkt zich niet uitsluitend tot Nederland. Onderneemt u internationale activiteiten, dan staat Brink's Global Services garant voor het transport van waarden over de hele wereld. Daarbij maken we gebruik van vliegtuigen, vrachtauto's en boten. Dit alles onder de verantwoordelijkheid van ons internationale netwerk waarbij we u een volledige verzekering bieden. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn altijd gegarandeerd.

Kostenbesparing door ketenmanagement

Het waardetransport is met name voor chartale geldstromen slechts een onderdeel van de dienstverlening die we kunnen bieden. U kunt belangrijke kostenbesparingen realiseren door de totale keten van de geldstromen bij Brink's neer te leggen. Wij zijn in staat uw volledige chartale geldstroom in beheer te nemen. We beschikken over serviceteams voor het vullen, legen en onderhouden van geldautomaten evenals moderne geldtelcentrales voor papier- en muntgeld. Ook verzorgen we voor u het omzetten van chartaal in giraal geld en omgekeerd.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: